Sărbătorile Pascale au reprezentat ocazia perfectă pentru înca o ședință foto cu Vladimir, mezinul familiei. Am ales să facem o ședință foto în aer liber, acolo unde el se simte în largul lui, dar de data aceasta am avut și niște super decorațiuni puse la dispoziție de AndrArt. Andreea a creat pentru noi decorațiuni sub Citeste mai mult ..

Am făcut prima mea fotografie pe film în vara anului 1992 folosind un aparat foto al unchiului meu, un Pentax. Unchiul meu era foarte pasionat de fotografie si călătorea foarte mult cu aparatul lui, iar ultima poziție de pe fiecare film era păstrată pentru mine. Deși îmi plăceau fotografiile lui și petreceam ore în șir Citeste mai mult ..

Un soare blând și niște temperaturi ridicate ajută mirii să pozeze mai relaxat, de aceea ne-am bucurat când prognoza meteo anunța zile însorite și călduroase, dar când am ajuns în locul stabilit pentru ședința foto, am realizat că bate vântul foarte tare, este frig, iar lumina soarelui este prea albă pentru gusturile mele. Chiar și Citeste mai mult ..

De fiecare dată merg nerăbdător la întâlnirile cu viitorii miri. Îmi place să îi cunosc cu mult timp înainte, asta va face ca fotografiile de nuntă să fie pe măsura așteptărilor. În ziua evenimentului ne vedem de obicei dimineața, la machiaj. Probabil acelea sunt cele mai liniștite clipe din zi pentru mireasă. Atunci facem primele fotografii. În Citeste mai mult ..

De data aceasta vreau să vă vorbesc despre o fotografie tare dragă mie. Am surprins-o cu trei ani în urmă, atunci când am mers în munții Măcin în căutarea celor mai interesante peisaje de iarnă cu alți trei prieteni fotografi din Brăila. În timp ce căutam cele mai reușite cadre, am văzut cum se apropie Citeste mai mult ..

Anul acesta am petrecut Crăciunul în București, alături de o parte din familie și ne-am propus să facem o ședință foto alături de brad, în fața șemineului. Ne doream ca Vladimir, cel mai tânăr membru al familiei să fie vedeta ședinței foto și a fost, dar nu așa cum plănuiam noi. A pozat doar singur. Citeste mai mult ..

Zăpada ne-a ocolit cu grație în această iarnă, până acum nu am putut surprinde orașul acoperit de veșmânt alb și pufos, dar am avut parte de un mic miracol în preajma Crăciunului. Plănuiam să mă întâlnesc cu cei de la Trupa Bursucel pentru o ședință foto, dar multe zile nu am reușit să facem asta datorită agendelor Citeste mai mult ..