Sedinta foto de Paste

Sedinta foto de Paste

Sărbătorile Pascale au reprezentat ocazia perfectă pentru înca o ședință foto cu Vladimir, mezinul familiei. Am ales să facem o ședință foto în aer liber, acolo unde el se simte în largul lui, dar de data aceasta am avut și niște super decorațiuni puse la dispoziție de AndrArt. Andreea a creat pentru noi decorațiuni sub formă de ouă de Paște, iepurași, fluturași și o ghirlandă cu numele lui Vladimir. Ședința foto a avut loc in Grădina Mare și a durat maxim 40 de minute pentru că vedeta noastră a venit puțin morocănoasă de data asta. Am făcut tot posibilul să îi atrag atenția, așa au ajuns ochelarii mei de soare în mâinile lui. Vladi s-a pregătit pentru ședință foto adoptând un nou look – zilele trecute a avut parte de prima lui tunsoare.

M-am bucurat pentru că lumina a fost perfectă iar copacii frumos înverziți și iarba proaspătă au completat perfect cadrul.

Mulțumesc AndrArt pentru decorațiunile în culori și forme atât de armonioase.

Sedinta foto de Paste

Comentarii

Comentarii

Articol in categoria : Sedinta foto

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*